![]() |
|
Што е најважно во животот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....da ima mlada i ubava zjena i staro dobro vino!
abe vino staro imam..da se banjam so nego sekoj den,ama ova drugoto ...toa e problem...kako da se nabavi.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
uf, vo momentov se cini zdravjeto, da k*rtulime od gripot, pa posle ke vidime!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ako si veke roden,nisto poveke ne e vazno..se e samo mig od vecnosta!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
само здравје...ништо друго не е важно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da bides cuden, od prosecni raboti preku glava
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
да знаеш кога да скокнеш по топката, а кога да и` се направиш на тошо
|
|
![]() |
|
After Dark ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Najvazno e sekoj da bide sreken (kocku-tocku) na svoj nacin i na svoe nivo so svoi luge...I da ne ja bara mnogu smislata, oti vsusnost lugeto ne ja baraat smislata na postoenjeto, tuku zadovolstvoto kako negov ''nusproizvod''
![]() ![]() |
|
Se e relativno...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
prvenstveno,,zdravje,,seto drugo moze da si dojde samo po sebe
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
ВИСТИНАТА, дефинитивно. Ако од неа е изродена некоја Љубов, таа е најважна секако. |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Ако живеам во лажен сјај, не може да ми биде убаво. И кога страдам, ако знам дека сум со Вистината и плукам крв за неа, тогаш сум длабоко среќна. Иако на мене нема да видиш еуфорична среќа, само измачено лице. Изменето од Ane09 - 21.Ноември.2009 во 11:28 |
|
![]() |
|
Во тој контекст: Да имам 9 куќи и во секоја од нив по еден љубовник и со секој од нив да ја доживувам максималната среќа. Незнам чија мисла беше ова, но не се слагам со неа. Човекот е изгубен трагач по среќата. |
|
![]() |
|
Немој да ги вреѓаш животните, тие достоинствени суштества кои функционираат онака како што им е дадено од Бога. А, човекот што е способен да направи... |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Најважно во животот е сопственото дете да го воспиташ да биде - човек!
Се друго е споредно. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |