![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 841842843844845 1024> |
Автор | |
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p.s. i daj mi druga casa, nemozam da pijam od vakva
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
од сабајле ли ќе се пијанчите бе вие
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
на лице место и во име на демократијата и соработката ........
никако во име на патриотизмот ........ како овие што до сега одат .....
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ...nemoj ziti...da se lupash u gradi...kako tarzan....od kaj si....i shto si...inache...sam ke si odam...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
лелеее Маршале кој ќе ве влечи по дома после...во името на демократијата...
![]() ќе мора по едно кафе без шеќер пред одење...грчко ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
и да сакаш нема ........ не сум луд да упропастувам уживање ......
леле . едвам чекам да си го видам солун
![]() |
|
![]() |
|
ах мори Анѓо ....... па нема да се оди на викенд патриотизам ....
ќе се оди на неколку дневно уживање ...... стварно ..... не сум бил во СОлун од 94 - та
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
и мене денес не ми е ден...по скоро ми е носталгичен ден...
може джин тоник??? ![]() |
|
![]() |
|
од мене и камарад брза само од овој асортиман
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
па аj едно узо...имат грчолjата и вредни ствари...не само каменjак и лажно срце.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
денес нема да ви оставjа ни солзица од капка...се е за мен... ![]() просто ми таков денот.. ![]() благодарам...брзичок...мое другарче. ![]() ![]() Изменето од pagane - 04.Ноември.2009 во 13:29 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
vidi ja ekipata pocnala da pie na sred bel den
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 841842843844845 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |