IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Софи Караќаева
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Софи Караќаева

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
Автор
Порака Обратен редослед
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:26
размислување....хм...по женски велиш...убава..згодна...малку вештачка за мој вкус,сеа вака не можам да и одредам старосно доба...ама во секој случај  вложила во себе...имаш право шо е битно што работи и дали нешто работи кога добро изгледахи,%20хи......
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:23
Најпосле што е битно со што се занимава, кај нас е најважно да е убава, а оваа очигледно е во таа категорија. Епа штом така, може да се занимава со што сака бар кај нас. Нели?ѓавол Зар ќе се мачи да се вработи? И да зема добра плата? (ајде малку по женски да ја анализираме)
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:21
каде има бе Анѓе кај нас убава и видна личност а заслужна за добро дело, па тие две работи не идат рака под рака...газење%20од%20смеење А можеби и има којзнае.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:19
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

ангелино мор, фејсбуко зошчо ти јет?

ах бе Маре-Магде,од поставената тема помислив дека е некоја ептен видна личност,заслужна за некое добро дело..па подифолт отидов да  прогуглам ...а таму само еден натпис без слика дека и го украле мобилниотизненадување
кој ти мислел на Фејсбук дека ќе ја најдамгазење%20од%20смеење
а што работи особава,со што се занимава освен што е нели убава жена?
дајте малку поопширни информациинамигнување

Изменето од Andjelina - 26.Октомври.2009 во 14:20
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:16
Well,размислување...убава е. Беспрекорно убава би рекла. А што е таа, модел некој, манекенка, што?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:15

Кон врв
Ecy0 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ecy0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:13
Абе идете само на фејцбук,и бобарајте Софи Караќаева...И ако можете или ако сакате,додадете ја за пријател...А за тоа,да еве и јас сега,добро кога забележав,нема слики од неа...
•     Come as you are, as you were
As I want you to be
As a trend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late.
     Come As You
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:13
ангелино мор, фејсбуко зошчо ти јет?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:12

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:07
јас не успеав да ја најдам никаде низ пребарувачите...затоа и се прашав што е толку популарна...ако ја најдете споделете ја сликата со нас...ко што кажа Марија Магдалена -да ја прокоментирамехи,%20хи...

Кон врв
Ecy0 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2009
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ecy0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:06
Е работата е што незнам да стаам слика Жална сум знам...Али можете ли да прогуглате малце...Кај најдете таму...Извинете вака...Али ако некој може да ми каже како да ставам,нека повели
•     Come as you are, as you were
As I want you to be
As a trend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late.
     Come As You
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 14:03
Добро бе ставете слика да ја видиме која е, па да прокоментираме онака, женскиѓавол
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 13:45
.

Изменето од blueprayer - 21.Ноември.2009 во 12:19
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 13:26
и јас се прашувам која е?
прв пат слушам за неа...и со што заслужила цела тема?
ама решив да го почекам авторот на темава да се изјаснине%20знам

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.