![]() |
|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
tante1990 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Luge,naiskreno...spored mene najbitna e karierata,ljubov deneska ne postoi ,ljubovta e imaginacija...Za da se narece ljubov treba tolku mnooogu da bide sovrsena, a za zal sovrsenstva ne postojat..Ne vredi poradi nekoj da bides prost,neobrazovan,bez pari,ili obicen covek...Treba sekoj da se potrudi da se obrazova,da se probie vo rabotata,da bide nezavisen-a ljubovta e za na kraj...dokolku ja ima
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Без ЉУБОВ нема КАРИЕРА! ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
кога би имала таква можност, би го спакувала во куфер со мене
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Многу жени сакаат маж со кариера и само нив да ги сака, занемарувајќи го фактот дека и други жени сакаат таков
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
погубно за тие кои сакаат маж со кариера и истоврмено да имаат сопственички права врз него ................
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Za mene ona sto ke ostane
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa moze i dvete ...dve vo edno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mislis i da te saka i da ima uspesna kariera?
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za mene zenata e kariera sama po sebe...da me postavi za direktor da upravuvam so nea kako umeam
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Realiziran vo kariera,a ne realiziran na ljuboven plan....ne e toa toa,celo e koga ima sve!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
I dvete raboti se isto bitni za edna licnost da bide kompletna.Znaci vnimanieto treba da bide celosno posveteno na karierata koja nosi perspektiva i podobra idnina i na ljubovta koja znaci siguren zivot...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
kariera
|
|
![]() |
|
emy ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
ke napravam se i dvete da gi imam
![]() |
|
![]() |
|
Karierata i abortusot se tesno povrzani
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |