![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 566> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
денес бев во “ главна улога“ и со најубавите
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Denes me boli vratot
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Utre nekoj kje dobie bingo. A nekoj kje odi nekade......malku podaleku.........
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
денес ....ми се спие
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Shto e ova denes na site im se spie, a I TIE KOI BEA OSTOJANO NA FORUMOV GI NEMA NIKADE. More ili spijat ili pletat, a ako ne gi rabotat dvete raboti togash spijat so otvoreni ochi..........da ne recham se..........
|
||
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Denes i e rodenden na edna mene mnogu draga licnost od privatniot (ne forumski) zivot. Neka i e srejken rodendenot , golema da rasti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
E, aj neka raste i neka i srekjen. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
денес ми “ летна “ денот
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Денес сум хепи, добри вести, шанса да киднам од тука
![]() |
||
![]() |
||
|
денес сите гледаат да киднат надвор ........ а утре кој ќе остане тука
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
денес ми се пружи шанса, ( за прв пат) , да киднам НАДВОР , а за тоа кој ќе остане ОВДЕ - ич не ми е гајле
![]() |
||
![]() |
||
|
денес им посакувам среќен пат на сите ...... и ич не ми е гајле
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
денес Орлов окапа на форум
ша му би? ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |