![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 563> |
Автор | |
Пупенка ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
резил би ја направил
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Би му посакал среќен роденден.
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Бив и казал тутунопушенjето вреди на Вас и на сите около Вас.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
би е замолил да ми спреми некоја доообра пржола со многу картофки
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi mu rekla da bidi umen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
би и’ кажал дека сум
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Ако дојдам на власт некогаш, само за другарот МАРШАЛ ќе уведам КОМУНИСТИЧКИ устав, а во тоа ни Обама ни Буш нема да ме спречат.
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ќе му купам пиво, ладно
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
На овој што се закача со мене ќе му покажам два-три потези од кик-боксот кога вежбав па ќе видам тогаш дали ќе проба да ми се доближи
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ќе те потстрижам
![]() |
|
![]() |
|
em ko taka, pocekaj za 1 nedela ke sum za strizenje
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |