![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 300> |
Автор | |
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro de, otkoga go pies kafevo. Covek i da ne mu se pie istav go vaca od tebe |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Pa donege si pravo iako i dvete raboti sodrzat kofein |
|
|
|
![]() |
|
Pa slicno e i somene. Obicno pijam red bull koga sum vo sok, ednostavno me odrzuva vo zivot, kako sto pisuvas ti. |
|
|
|
![]() |
|
I mene mi se pie a nemam, sto mi trebase da go spomnam |
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
u momentot mi se spie
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
u momentot mi se ubiva nesto
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Во моментот се спремам да пијам сок
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
nate daj od sokot i na mene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
strumfeta i mene mnogu mi se spie,ama i jas trea da ucam
|
|
was ist los?
|
|
![]() |
|
mi se jade lazanji |
|
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ajde da ne vi kazuvam sto mi se pravi,........ke me izbrise nekoj!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
momentalno mi se jade banana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
МИ СЕ ЕЕЕЕ******ЕЕЕЕЕЕЕЕ МНОГУ!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ti si barem iskrena,........so zelbite..........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |