|
Кошарка ЕП во Полска 2009 |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Перо денес ќе им се изнаебе мајке на израелцине извини што тебе погрешно те разбрав, ме изнаервира Ѓаолот |
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova e veke drugo!!! so Izrael igrame dobro i koncentrirano no sepak so nekoj stini glupi greski! Antic deneska jako igra tala i Samardzinski i Mejsiii! Samo Naprd vaka pa ke bide so prvata pobeda!!!
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема везе
важно е да се забавуваме не се нервирам |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ss_derIvat_ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одлично играат. Перо Ждеро маме ебава. Сите играат борбено, ни фали само еден класичен центар.
Изменето од ss_derIvat_ss - 08.Септември.2009 во 17:47 |
||
|
||
ss_derIvat_ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку екипи идат даље ?
|
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iskreno, poslednata trojka od Izraelcite me uplasi malku.....
ali podobri sme, se se zaborava.,...samo napred Makedoniooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро одиграно денес
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три одат..... ама што ќе случи ако Хрватска ја победи Грција (Веројатно) денеска.....Ние изгубиме од Хрватска (Сигурно), а Израел ја победи Грција (Можно)....Тогаш се прави круг од трите репрезентации со по 2 бода (Грција, Израел и Македонија) во кој круг ние сме најслаби и отпаѓаме...... |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобро е за Македонија...Грција денес да слави против Хрватска....тогаш сигурно сме трети........ најмалку...
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momentalno igraat ...poen za poen..."dolnive" vodat minimalno 11:10...
eve ja analizata na hrvatite...i sto velat za nas...
edit: 24:15 gubat hrvative
Изменето од blackeye - 08.Септември.2009 во 19:40 |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa, aj neka ni e cestita prvata pobeda na Evropskite prvenstva...
I DA NI SE MNOZAT! |
||
DeepBlue
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj vrbica e malku dunster....
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
де де не се пали детиватче ни сам националиста ... де па .. што сака нек е .... за денес свака му част заедно со мејси се најзаслужни за победата ни наша....али вчера беше....бетер од катастрофа |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |