![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 643644645646647 1024> |
Автор | |||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abe ja ako imav 4 milioni...tuka li ce barav zenska.....
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
те молам да ја собереш косата под итно... не сакам да се пожали некој дека му се заглавило нешто меѓу заби |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
се е договорено ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Wooooowwwwwwwwwwww........mmmmmmmmm
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
дај 4 милиони евра... ти наоѓам под итно ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
![]() да си облечам униформата jас, па одам зад барот...jавно на самопослуга ке бидеме.. еве, джин тоник за моjето Бибе, и за Палестинецот драг ... |
|||
![]() |
|||
||
јас под итно подмачкувам грло, а друштвото нека спремаат крупно за бакшиш.. испод 20-ка не признавам...европска валута,разбира се ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Барам жена.....под итно.... |
|||
![]() |
|||
||
пагане...и за мене еден џин-тоник...само повеќе на џин нека биде
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
не за друго...друштвото ми е ептен весело...ради бакшишот ми е ![]() ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
мхм,мхм,мхм.... пуна кафана,а нема кој гости да пречека
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
повели, што бараш под итно... ![]() може джин-тоник? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ммммммммммммм......
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 643644645646647 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |