![]() |
|
ПРИНЦИПИ |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Септември.2009 во 19:46 |
|
Od princip(i) si patime...
Ponekogas i kje ni upali, pa si se tesime deka imame dobri principi... |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ni principi nemam!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
принцип: во несрекjата ги тестуваj приjателите.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
во принцип , тешка будала .... верувам секому ........ и кому треба и кому не треба ....... не можам никако да направам разлика помеѓу вистински пријатели и пријатели од корист .......
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
основен принцип: игноре будале.
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Principi....da imam,ponekogash moite principi mi pravat zadovolstvo,no ponekogash bash od princip se lishuvam od zadovolstvo....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Princip znaci da ne prostuvas
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
принципите се за да се прекршат понекогаш
се држам до нив но не како пијан за плот ![]() единствено што бескрајно почитувам е срцето... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
на пример, мене често ми забележуваат,
- не смееш така, мора да се знае кој е кој - не, не мора да се знае! мора работата да се работи, а во меѓувреме ние може да си се гушкаме и да си кажуваме вицеви, и да се смееме и да ни е убаво, без при тоа да се знае “кој е кој„! |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
за да те почитувам, мораш да имаш принципи!
но, нема да те сакам ако нив ги ставаш пред чувствата |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
vo princip ne me interesira kako komsivkata gi isprala i zakacila gakjite
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
лигаво типче сум, немам принципи
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
во принцип, тоа што треба да го знам само јас го запишувам во главата
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Е ај кажи кога не сум била во право а? ![]() ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |