![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 785786787788789 931> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Те разбрав хеки но проблемо..
Кај ми е виното??? сега ке ја пиеме цела кафана.. Блу мила ај малку да заплешемо да кренеме атмосфера.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
AJ ZA UBO DA EEEEE
![]() ![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
ne mozi ,izvini denes salvime rodendenot na mikuus
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Џабе пекаш мила марама.ама... даваат алкохол само
![]() Ај за мене чаша бело вино молам... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
ПОВЕЛЕТЕ НАЈДОБРОТО ОД БАРОТ НА ХЕКТОР |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
a za mene edno kafe mozi
![]() ![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
alkoholen DELIRIUM VO BAR KAJ HEKI!!!! JUPIII
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
samo alkohol
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
vo pravo ste navalite narode da gi zbrisheme site
skapi francuski vina Изменето од mikus |
||
![]() |
||
|
Не ми се пие алкохол од сабајле..
Кај ми е кафето и сокчето милички.. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
eeeee pati za mikus , sto se 500 eura
![]() ![]() Изменето од hektor |
||
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
па нека небиди стипса еднаш годишно му е роденден
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 785786787788789 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |