![]() |
|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Автор | ||||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ZIVOTOT E NAJUBAV KOGA SE FILMAS, A I PLUS FILMOT SLUZI ZA ISPOLNUVANJE NA NEISPOLNITELNOTO, VO MOJOT SLUCAJ LJUBOV SO NAJUBATA ZENA VO SVETOT |
||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|||
samo uste da ja imase se ke bese u red neli???
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
|||
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||
![]() |
||||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|||
Ej, ne mi placi. Nikogas ne se znae. Eve primer, utre odis vo Ohrid ja gledas Angelina se zapoznavate piete kafe, i go pokazuvaz Ohrid ona zanesena od ubavinata i od tvojata ljubeznost, vecerta edno semice (Aqvarius, vozenje so camce...znaes ti aj da ne dolzam mnogu ) pa posle ke vidime dali ovaa e film ili ... Изменето од Lion |
||||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||||
![]() |
||||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|||
Samo go tesam Corporal |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Filmcevo mislam e super, on so negovata masta ima da go dotera mmmm |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Изменето од Corporal^^ |
||||
|
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|||
angelina se sprema da ide vo italija, pa ako imas slucajno rodnini mozes da odes i licno da se vides so nea
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ABE NE E FILM STRUMFETCE, NEKOGAS NAJGOLEMITE FILMOJ STVARNOST STANVAT, MISLAM...
|
||||
|
||||
![]() |
||||
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
|||
najubavata zena vo svetot e tokmu ANGELINA
![]() I NEMA KONk*rENCIJA ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
abe ne mi go zaebavas ti filmot samo, sa ete ako se filmame barem i ti ela ucestvuvaj vo filmot
Vo pravo si Изменето од Corporal^^ |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Corporal, mora li bas Angelina ? Znam deka ti e tesko ama aj razmisli ubavo i vo Makedonija ima dobri parcinja eve primer Esma Recepova, Suzana Spasovska.... |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Najprvo da ti se zablagodaram za podrskata so mi ja davas i vo pravo si deka za to sme site drugarcinja, ama molim te ti izgledam jas tolku maceno sustestvo za da mi gi davas Esma ili Suzeto... |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |