![]() |
|
Тројка, жена со двајца мажи ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | ||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Еден и единствен јако посветен !!! ![]() ![]() |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
Panini ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
|
Lele kako ubavo kazhano,me raznezhni ![]() |
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
![]() |
||
mirjana2a ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
a zosto da obvinuvame nekogo????ako nekoja go saka toa...togas neka go napravi....toa ke znaci deka e k*rva i treba da se kamsikuva na sred grad????????ma ne.....sekoj si pravi vo zivotot ona sto saka
|
||
![]() |
||
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
|
Taka e !!!! ![]() |
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
eve nesto jas da kazam vistinska slucka
mene mi ima devojka ponudeno za trojka mi vika najdi si eden drugar i dojdi so dvajca sakam ![]() ![]() i ne prifativ bev iznenaden ![]() |
||
![]() |
||
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
|
Абе, нема ништо чудно во тоа што си се изненадил...само што не си отишол
![]() ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
не, преферирам троjка: маж со две жени
![]() |
||
![]() |
||
Panini ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
|
Ah toa e bas lele lele....
|
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
jas ne go opravduvam...vo nikakva kombinacija...tolku mi e bez vrska sto nesakam ni da razmisluvam kakvi se tie luge sto toa mozat da go pravat...
ali koja sum jas da sudam..."neka frli kamen toj sto ne napravil nikakov grev"...ako toa gi pravi srekni i zadovolni, ne trojki i 6 neka pravat...
a ako eventualno na deckomi nekakva musicka mu doleta vo glavata za ovaa rabota, fino ke mu kazam da si odberi ime za mojot polov organ, pa ke se druzime site zaedno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
heh, so ubavo kazano:)))!
|
||
|
||
![]() |
||
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
|
Trojka zena s dvaica maze?Mora da si pobaraa i cetvrtii ako sakat da igrat na belot
|
||
![]() |
||
Billyboy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Сум пробал 2 на 1 и баш фино си поминавме, а и девојката беше екстра, не’ задоволи двајцата... а и ние нејзе!
![]() |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
Два е друштво, три е оргија
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
zambija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
A zena so dvakca? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |