![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 360> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZD,
Mozam da bidam i podobra..
ama malku sum mrzliva
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Обожава да ме разбеснува
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 16:03 |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
.... Mi se blokira mozokot...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
znam deka...
da bea site lugje - lugje, magarinjata ke imaa visoka cena ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
mora da si odam
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Знам дека... многу се трудам.....
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
претерав со мрзата.... мора пак да се вратам на вежбањето
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam deka nikogas poveke nema da bide isto
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
...ubavo ke me zapamti!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ќе надокнадам и за вчера
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
znam deka...
nekoi ne samo sto spijat preku den, tuku i se zaboravaat vo spienje ![]() joj sto li samo sonuvaat ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...nemam blage veze od nisto..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Претерав со спиење
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |