![]() |
|
Дали и колку слушате метал?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | ||
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ај малце да ја раздвижиме темава луѓе. Што мислите за бендов. Ги нарекуваат руските Iron Maiden.
|
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
извињавање... ги немам слушано на рокфест...измешав со друга група... ги имам слушано порано на интернет де... ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
ги имам гледано/слушано на рокфест ... мислам |
||
||
![]() |
||
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
|
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
nikogas ne sum slusal ali bracetmi bese golem metalec i obozovatel na taja muzika i znam koga ke se sobereja vo drustvo se treseja so kosite a mene smesni mi bea ali nema veza takov stil i to ali gi maltretirav stalno za kosite so ne gi strizeja
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
90% од музиката што ја слушам е метал,
океј ај не е 90 ами 80%
![]() Плус сега и засилено ми е со 2-3 металско-рокерски каналчиња на сателитска па Керанг и Мтв Рокс ми се постојано под палецот на даљинското.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Едно поздравче
http://www.youtube.com/watch?v=QX9lL0Fwb9M |
||
|
||
![]() |
||
Pejik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
|
Во последно време многу малку,нема добри песни!
![]() |
||
![]() |
||
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
|
zavisi..koa ke mi se zasviga nekoe pesnice
![]() |
||
![]() |
||
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
|
Секојдневно...Dream Theater,Blind Guardian,Symphony X...
|
||
![]() |
||
Cobishte ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
METAL слуша од петто одд. и според мене најдобри се children of bodom
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |