IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Паркети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Паркети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 14>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2009 во 21:28
Abe ne komentiram sea za muzikata so ja pravat..ama interesni se i smesni u sekoj slucaj..a otvorat usta neso smesno e znaes..posebno toj Sims,coek ne go razbira so kazuva..ama facka e..Vo opusteno kaj Toni bea gosti i stvarno uspeaa da me nasmejat i da mi ostavat pozitiven vpecatok sekerna,sekerna ti kalesa=ribetina.. (del od nastapot,abe krs smesno)
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 20:10
се спремам некој ден да ги посетам вие...
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 21:58
Originally posted by Eli Eli напиша:

Abe ne komentiram sea za muzikata so ja pravat..ama interesni se i smesni u sekoj slucaj..a otvorat usta neso smesno e znaes..posebno toj Sims,coek ne go razbira so kazuva..ama facka e..Vo opusteno kaj Toni bea gosti i stvarno uspeaa da me nasmejat i da mi ostavat pozitiven vpecatok sekerna,sekerna ti kalesa=ribetina.. (del od nastapot,abe krs smesno)

Eli simso si go kaza svoeto.
Sea use ko ke idam u bitola da me nosi na kafe u toj legendaren Sator.Haha!!I onaka mu e 2 godini besplatno!!
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 18:14
Moze da gi slusam, ne sakam da gi gledan, nesakam koga nekoj privlekuva vnimanie so toa sto nosi staromodni naocari i izgleda kako da e nemien vo kosata kade potfatena kade ne ( se izvinuvam ako navrediv nekoj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 16:38
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:41
super se... definitivno se otkaceni
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=OI7gq_hxLmg
Sakam da te galam na humanitarniot koncert "Pomogni i ti".
Si ja dokazaa i humanosta deckive.
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 16:29
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2009 во 20:18
http://parketifanclub.forummk.com/forum.htm
Посетете го новиот форуум!!
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 18:10
Originally posted by macaparket macaparket напиша:

http://parketifanclub.forummk.com/forum.htm
Посетете го новиот форуум!!
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 21:39

"Мамо не му кажувај на тато“ е насловот на новото цеде на битолската група „Паркети“, кој од денеска по скромна цена од сто денари ќе се продава на сите продажни места на „Време“. Членовите на група велат дека ова нивно издание, четврто по ред, содржи 12, 5 песни. - Намерно не сакавме да напишеме 13, а патем и така се решивме зашто макфестовската песна „Ноќ од илјада дена“, или позната како „Јас имам бакнеж“ ја сметаме за половина песна. Албумот го финансираа нашите мајки, тие ни дадоа пари и затоа и моравме да ставиме и таков наслов - на шега велат членовите на групата. Претпромоцијата се случи на свирката што на седми јуни ја одржаа во „Импакт“ во Велес. На 11 јуни, по полноќ, „Паркети“ албумот ќе го претстават концертно пред своите сограѓани битолчани во клубот „Инфинити“. На 12 јуни настапуваат во „Селект“ во Струмица. Турнејата продолжува на 19 јуни во „Фул хаус“ во Радовиш, на 20 јуни во „Арт кафе“ во Свети Николе, а завршува на петти јули со свирка во клубот „Хавана“ во Скопје.
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 00:58
беа гости во Селект (Струмица) во петокот...направија добро расположение! оддаман не сме си поминале така убаво! ем се смеевме до солзи од сите глупости што ги кажаа и направија типците од Паркети , ем си подзаигравме [:D/] , ем за првпат слушнавме нивни песни кои се тотално непознати за нас струмичаните ... Супер поминваме...ги чекаме наскоро пак,нека ни дојдат пак во Селект
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 11:11
Баш ми е мило. ПОзнати се нашите Паркети по тоа.
Да не имаш случајно слики МИна??
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 16:14
Originally posted by macaparket macaparket напиша:

Баш ми е мило. ПОзнати се нашите Паркети по тоа.
Да не имаш случајно слики МИна??

немааа слики    Ај наредниот пат...Ќе ги донесат во скоро време пак за да ни ја повторат забавата уште еднаш
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.