IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 303>
Автор
Порака
bubicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bubicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 14:58
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

bev blisku do toa.......ama kao uvek se odluciv za gitarata.....

los izbor
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 15:03

vo posleden li moment se odluci ????  
Кон врв
NIkoo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Март.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NIkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2006 во 16:04

hehe   ma sigurno ne si se resil ti... Ona taka ti kazala... Ajde   srce uste vecerva na gitara  pa posle   ona drugoto... Flejta

Кон врв
The_Grim Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 18:13
Originally posted by Tonchie Tonchie напиша:

Боодалетинка си бре Лу. Ја мака мачам да ја натерам девојка ми на секс, ми дроби за некои други работи, духовни поврзувања и срања. преку таквото веќе...

Ah Tonchie Tonchie.....:))

Ja nemam takvi problemi....imav snosti, minatata nok, predminatata, predpredminatata....etc, etc, etc....ali Lou, i ja bi se odlucil nekogas za gitarata samo da mi bese tuka...
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one.
"Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 18:16
Originally posted by bubicka bubicka напиша:

so e toa sex sum nemala

Kaj da se najdeme??
Кон врв
bubicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Март.2006
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bubicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 20:46
Originally posted by The_Grim The_Grim напиша:

Originally posted by bubicka bubicka напиша:

so e toa sex sum nemala

Kaj da se najdeme??
                                                                                                                           ehhh fala ti na ponudata no na stranicava ima i licni oglasi taka daaaa........
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:32
Nemav seks
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:41
Originally posted by Tonchie Tonchie напиша:

Боодалетинка си бре Лу. Ја мака мачам да ја натерам девојка ми на секс, ми дроби за некои други работи, духовни поврзувања и срања. преку таквото веќе...

Прашај ја да не е невина... и кажи и' дека со сексот има ем духовно, ем физичко поврзување    
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:13
Ma ni minatata,ni predminatata vecer,ne znam koga bese(a ako treba da mislam znaci mnoooooooogu odamna).A znam deka bese ubavo,prekrasno
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 02:54
Vcera ne, ama zavcera daaaaa..mmmmm SAKAM PAAAAKKKKK
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 03:11
i jas vcera nemav ama nekna i zadnekna imav ama treba utre da mi dojde devojkata,ama u pm se kladev so nejze deka mozam da izdrzam 30 dena bez seks,taka da i utre ke nemam a do kaj ke izdrzam ke vidime toa,ama jas ne se predavam taka lesno TESKO MENI I GORKO
dudenz
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 07:42
  jas vcera nemav 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 16:51
Steta....
Кон врв
simonce* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај simonce* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 19:20
za sega ne sum go napravila toa voopsto vo mojot zivot..a za ponakata bi trebalo ko cekam vistinskiot moment i vistinskiot covek
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 303>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.