![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 1364> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кај нас викаат.....нека придава господ и шаком и капом
![]() ![]() таман беше време за кафенце
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() maco a kaj nas velat koj dava ,bog nejka mu pridava ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ееее сега ако се фалиш наоколу дека си дал....тоа е друга работа....а плус фалбата е р'ѓа
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми се допаѓа изреката... ем си даваш,ем не ти се познава дека си дал
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
кај нас викаат ......кој дава ,да не му се познава
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кој части - пак да има причина да части!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
вечерва јас частааааам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Raka krsham koj ke posegne po crveno-zoltata
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Uf uf majko mila, izem ti dieta
![]() Mene ni kozi ni ovci ne mi se na broj ![]() Samo shto se spremiv za na gosti, mi se najavija gosti, ama za pokasno, nie sme im bile vtora stanica, ke odele negde pa ke doshle. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |