![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 955956957958959 1364> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde Biba docnish,jas vekje drugata ja pripaliv
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кај и да е - ќе те стигнам...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Pola den apstiniram...moram da nadomestam
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
"Пуст да е, пуст да би останал
законот против пушење на работно место..." ![]() Те сваќам Рен... многу добро те сваќам како ти е ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() sam ne se pusi.... ne odi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
оОоооОо
![]() ![]() ![]() Поседи си со нас овде, одма ќе ти се подигне...расположението де ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
bibuska eve ti edno poklonce od mene,znam deka sekogas nemas zapalka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jas i Biba kje dademe sve od sebe ....podiganjeto na tvoeto rasplozenie
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mozi oti i nemam cigari ama i edna vest me iznenadi i mnogu mi e krivo oti taka.... Plus na sve ova dur se zalev zesko e opa oblaci temni.... Da ide se u PM.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сонцето тоа... запамтил дека вечно сум минус со запалките
![]() ![]() ![]() ![]() И како после да не се потрудам околу подигање на расположението ![]() Цигарчиња веднаш ќе ти донесам, а за тоа веста што те изненадила...што знам, мислам дека и тоа ќе го исправиме ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Biba...moja najsakana....pa ajde zacasti po eden tutun.....gledam troa moderator si stanala..pa pa pa...mora da si srekjna kocka se topis ..u fanta shokata
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
doktorka eve i za Vas eden pepelnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
...ej Biba koga spomna zapalkite...mi tekna na ona FAMOZNO zippo od Mico...ej by the way kade ni e Mico? |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Мил мој Опрости...ела прво на цунка ...мммммм ![]() Не си свесен колку се измучив додека да ги натерав модератор да ме стават...Кога им кажав да ме стават колку само за причина да имам да те видам - веднаш ми ја исполнија молбата ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 955956957958959 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |