|
Екскурзија само за одлични основци???? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
logout
Нов член Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej stv. mn glupo sekoe dete si zasluzuva eksk*rzija a za toa ne odlucuva samo 1 nastavnik:D ...
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е! Не одлучува наставник........детето одлучува....ќе учи ли, нема ли да учи......
|
|
МИР со сите
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можев да ја најдам темата за екск*рзиии,... очигледно ми прерипа некаде, па ќе ми простите за напишаното тука
како што знаете, во трета треба да се оди на некоја поголема екск*рзија,... европа наваму натаму... и се тоа е во ред,... ако некои арогантни професори ( мислам дека ние ја плаќаме нивната екск*рзија, т.е нивното доаѓање ) не се уфилмаа толку многу што, на круто цената би изнесувала од 400 до 450 евра... не сум најсиромашна, ама размислувајќи трезвено,... и покрај тоа што од дома ми рекоа колку и да е, ако сакаш оди,... цена од 400 евра за една екск*рзија, ни случајно не би ја побарала да ми ја платат... за уште 100 евра целото семејство би можело да оди на годишен одмор |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku da znaesh, sekogash ucenicite plajkale i za profesorite. No, ova vasheto, sto e mnogu, mnogu e. Pred 6-7 meseci koga se pravea apsolventskite eksk*rzii, cimerot odeshe. Ne sum siguren kolku beshe, mislam deka od 7-9000 denari, so dnevno osiguruvanje. Gi posetija Italija, Shpanija, Francija i Avstrija. |
|
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu skapo bedobro sea za koj kako jas mozam da si ja dopustam taa cena neznam za drugite...
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |