![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Недостаток од што? Или на што...? |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Да обожавам да се инаетам и кога не сум во право.... Ама секогаш се гаѓаат поголеми инаетчии од мене и многу се нервирам на тоа.... Ама како се инаетам со цимерот равен ми нема, си “пука„ од мака....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Не сакам да се инаетам,ама има некои луѓе просто како да те молат за тоа. Тврдат нешто што нема врска и тогаш онака од внатре ми доаѓа да се убедувам, инаетам или како сакате наречете го, ама има бре некои.....уф...до утре да им збориш, ЏАБЕ!!!! И на крај се откажувам. СИ викам ај нели попаметниот попушта, па нека му биде....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
se inatam da...za nesto sto sum vo pravo
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ma koja mi pobara si davam, ne teram inat
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
koga me teraat da jadam supa
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Dosta, me umre !
- A so me nervirase, nema da prestanam dodeka ne vetis deka ke bides umna ! I zainat uste preteruvam. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ako imam osnova za inaet se inatam,iako znam deka toa ne e najsoodveten nachin...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
znaci imas 10 godini |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
доволно е само да влезам во таква дискусија, после почнувам....но со причина, знам дека сум секогаш во право!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
lele inaetdzika ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Se inaetam skogas koga znam deka sum vo pravo.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
lele i ona se izinaeti ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
А бе не идам за Дубаи!!!
![]() Што си запнал? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |