![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 212> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pegki Zina ---- Ena [rmx]
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
clue number one was when you knocked on my door
clue number two was the look that you wore n' that's when i knew it was a pretty good sign that something was wrong up on cloud number nine |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Here in the shadows
I'm safe, I'm free I've nowhere else to go But I cannot stay where I don't belong.. .. ... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Ooooooooooo, Venero, sn seljackog momka,
verna mnogunozna druzice moja, tiha ljubavnice, topla i sva mljecna, bjela i meka, gledas me dok travu pases s’s okice plave nosnice dlakave male, zubice sitne… al ostre dok trevu ko s’s srpom niz usticu gmecis ja sav u ljubavni trans po tebe gnjecim… Venero, Vecna sudbo moja Venero, Ime bozice kozje Volim te Volim Do kraja greha Venero Venericna ljubavnice moja Sv mi je zivot pod nogice tvoje Volim te do besa Jaoooo Venero Vena si krvi u srca moga |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....иди иди несанице
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...чекам вецето полека да ме лапне,
не се ни сомневав дека некој ќе ми бапне и ете ти го соседот седнува на двоседот ми вика “Слушаш ли?“ му викам “Што?“ ![]() ...една труба нонстоп труби... |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
eden baknez pesni roj
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Kako Vardar ke dotecam na race ke te odnesam
kako Sara ke izrasne ljubovta nasa golema |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Napisi mi pesmu, mazila se. Nisam znao da li cu umeti.
Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni staklici kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u ocima kad zazmurim. Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u reci, ne znam... Napisi mi pesmu, molila je, i nisam znao da li cu umeti. Voleo sam je tako lako, i tako sam tesko to znao da pokazem. I onda, odjednom, na rasporedu mladeza na njenim ledjima, kao tajnu mapu, pokazala mi je u koje zvezde treba da se zagledam... I tako, eto ti pesma, ludo jedna... |
|
![]() |
|
ne sakam sonot za nas znaj da ima kraj
|
|
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:41 |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
boom boom pow....
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Quiero tenerte muy cerca
Mirarme en tus ojos Verte junto a mi Piensa que tal ves mañana Yo ya estaré lejos Muy lejos de ti Bésame, bésame mucho Como si fuera esta noche La última vez |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |