IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ОТКАЖАА КОМПЈУТЕРИТЕ НА ВЛAДИНИОТ АВИОН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ОТКАЖАА КОМПЈУТЕРИТЕ НА ВЛAДИНИОТ АВИОН

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака Обратен редослед
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:42
Богами мило ми е што се к*ртули малиов иначе кој ќе слушаше вмровци(на чело со миленко)како јадат го*на демек бранко го кркнал ко за борис што почнаа да прават сци-фи теории на заговор...

Изменето од Zajcef - 14.Мај.2009 во 22:46
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:36
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

Колку сте на ќејф еј... Ве развесели веста а???

ova e za smeenje ...

ne za slucajot tuku za panikata sto nekoi tuka ja krenalle ...  

Кој крена паника???

Кажи ми те молам, сакам и јас да се смеам...
ke treba da se smees so sebesi ....
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:24
Originally posted by abnormalen abnormalen напиша:

mene pa, mi e milo koga ke vidam deka odapnal nekoj dokazan lopov  koj ne stignal da uziva vo opljacaknoto , krivo mi e samo sto negovite potomci ke uzivaat vo nego.

Верувам дека ова „докажан“ не се однесува на некој лик поврзан со насловот на темава?!
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:22
bi trebelo da se smeni zakonot...i na takvite se da im se odzeme so samata presuda za storeno delo(nedelo)
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 22:06
mene pa, mi e milo koga ke vidam deka odapnal nekoj dokazan lopov  koj ne stignal da uziva vo opljacaknoto , krivo mi e samo sto negovite potomci ke uzivaat vo nego.

Изменето од abnormalen - 14.Мај.2009 во 22:07
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 21:57
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Секој авион може да развие технички проблеми па дури и најскапите и најтазе произведените. Постојат случаеви во светот каде авионот 5 мин пред полетување му се вршат сите технички прегледи, поминува низ искусните раце на техничари и авио-инжинери и пак се случуваат несреќи. Глупо е да се тера мајтап на вакви вести, да се прават вицеви додека не се утврдат точните причини за откажување на инструментите во кабината.

Сироти тие..после само ПЕТ нон-стоп изборни порази..до „балчак„ набиени...така се викаат..нормално е и да си се испразнат лузерите..и нивните ......љупци„..секој според своето домашно и христијанско воспитание..
И не бадијала има гачка..каде се вели:
КОГА ЈА НЕМА ТУКА МАЧКАТА (читај модераторката) .. оро се игра..на форум нели...хахахахахаголема%20насмевка
намигнување

Последиците од една авионска или сообраќајна незгода или она што може да се случи се многу големи и посериозни од твојот пост Новаче.
фатални се последиците од вакви настани не само за жртвите туку и за нивните семејства и оние професионално инволвираните во целиот настан.
Сеедно ми е што коментираат останатите, моите видувања за било каква несреќа која се случила или можела да се случи во која има човечки жртви е тажна и сериозна.

Изменето од anastea - 14.Мај.2009 во 23:14
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 21:22
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Секој авион може да развие технички проблеми па дури и најскапите и најтазе произведените.
Постојат случаеви во светот каде авионот 5 мин пред полетување му се вршат сите технички прегледи, поминува низ искусните раце на техничари и авио-инжинери и пак се случуваат несреќи.
Глупо е да се тера мајтап на вакви вести, да се прават вицеви додека не се утврдат точните причини за откажување на инструментите во кабината.

Сироти тие..после само ПЕТ нон-стоп изборни порази..до „балчак„ набиени...така се викаат..нормално е и да си се испразнат лузерите..и нивните ......љупци„..секој според своето домашно и христијанско воспитание..
И не бадијала има гачка..каде се вели:
КОГА ЈА НЕМА ТУКА МАЧКАТА (читај модераторката) .. оро се игра..на форум нели...хахахахахаголема%20насмевка
намигнување

Изменето од anastea - 14.Мај.2009 во 23:13
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 21:07

Колку сте на ќејф еј...
Ве развесели веста а???

aha! a ti da ne se molese zdravi i zivi da ni se vratat!
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:54
Секој авион може да развие технички проблеми па дури и најскапите и најтазе произведените.
Постојат случаеви во светот каде авионот 5 мин пред полетување му се вршат сите технички прегледи, поминува низ искусните раце на техничари и авио-инжинери и пак се случуваат несреќи.
Глупо е да се тера мајтап на вакви вести, да се прават вицеви додека не се утврдат точните причини за откажување на инструментите во кабината.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:49

Колку сте на ќејф еј... Ве развесели веста а???

ova e za smeenje ...

Кој крена паника???

Кажи ми те молам, сакам и јас да се смеам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:24
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Абе слушнав муабет......
Го виделе Бранко во Брисел, облечен како авиомеханичар.......збунетост
i ???
go prasalle li sto bara tamu ????

не кажал, се брзал да го стигне возот за Франција  голема%20насмевка
sto be ????
ne mu uspeall so avionot pa proball da napravi nesto i so vozot ...

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:21

Абе слушнав муабет......
i ???

не кажал, се брзал да го стигне возот за Франција  голема%20насмевка
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:21

Колку сте на ќејф еј...
Ве развесели веста а???

ova e za smeenje ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 20:20

Абе слушнав муабет......
i ???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.