![]() |
|
Љубов преку интернет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Автор | |
broken ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
navistina e premnogu tesko!
tesko e da opstani ljubov na dalecina i toa samo da se komunicira preku internet. sad but true ![]() |
|
![]() |
|
Teichka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Ama takov e zhivotot..ako e ljubovta vistinska..kje uspee i ni dalecinata nema da spreci taa da se ostvari
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ma da ne sum jas za takvo nesto,ali sepka postoi i toa
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
POLOO ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
A TI SE IMA TEBE SLUCENO ........
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
a sto mislis polooo.....i" se ima sluceno ??? aaa???
pred ljubov mora da ima.........nesto drugo.......da receme simpatija....... pa kontakt..............pa pak simpatija........... pa pak kontakt..... telefonski pa vizuelen............ eeeheheee posle ide seks.......... i tek na na kraaaaaj ljubov............. i za celo vreme da raboti turbo netot....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
porano imalse edna pesna
idelo nekako LJUBAV PREKO ZHICEEEEEEEE sega izgleda bi peele ljubav preko wirellesa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
bitno da rabotat hormonite ..... badijala internet bez hormoni koi rabotat vo vistinska nasoka
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Eve jas ne se sramam da kazam.....
![]() Iako (SE USTE) ne sum ja zapoznal licno.... mi se dopagja RENATAX.... ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
E ova ti se vika hrabrost...
![]() Kako sega da mu odoleam??? ![]() Samo kje kazam...obostrano e ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
auuuuuuuuuuuuu !!!!! Bravooooo !!!............eve edno masko sto maski prizna.................. ![]() ![]() ![]() Ren kade si ?? sto cekas......................... ![]() samo ne znam kolku vi e pametno vaka pred site........ imate breeeeee LP ![]() Изменето од bijonse1 - 17.Мај.2009 во 18:48 |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Abe koj se grizi za drugite.....
Poentata bese tuka... Site da vidat..... ![]() Изменето од mamamd - 17.Мај.2009 во 19:10 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Eve ja Ren,tuka e...
![]() Padna na sharmot i hrabrosta na ninja_34 ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa ima da ...postoi.
imam i videno i slusnato i uste traat ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |