![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 172> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rodjen pod sretnom zvezdom magiènom,
ali nad ovom zemljom generalno tragiènom, èemu sam bliži - triput pogadjaj. Neko nad nama vrši oglede. Hajde, usudi se i pogledaj u poglede, ovde je osmeh - dogadjaj. U šupak kosmosa smo upali. Mnogi su domobranci zauvek prolupali. Caruje virus apatije. Al' ti na mene stavi upitnik, pa rekni: dal' ti bata deluje k'o gubitnik? Ma nema šanse, šta ti je? Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? Ja nisam èedo proseka, mene ne vuèe oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolce vita, i svud je Hollywood. Namlatim meseèno šest maraka, bude za cipolku i frtalj kile èvaraka. Ološ mi veze ometa. Ali kad dodjem kuæi, tu si ti. E, tu æe tvrdjavicu malo teže srušiti - to im je izvan dometa. |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:54 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Srce jako je
Nisi moja, a ni njegova ko selica, krila umorna strah te mraza, studen snjegova jug te zove, sjever ne pusta Hoce srce protiv sudbine kaplja srece, more nevolje al' samo zeljom protiv istine strah me, ne ide nikad na bolje Ref. Srce jako je, zato reci volim te izdrzat ce ako kazes da me ne volis srce jako je samo kad si kraj mene a boji se kad te nema, ti to ne vidis Lopov ja sam tudjeg spokoja i zid placa tvoje nevolje ko pokoru prije kajanja primam okove, blagoslovi me Ref. Srce jako je, zato reci volim te izdrzat ce ako kazes da me ne volis Miroslav Skoro |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Nocas moje molbe nebo ne cuje dusa mi je prazna k'o da umire nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome dlanu zvezde umiru Reci koga ljubis, koga opijas kome zivot nudis usnama od otrova prokleto ti bilo sto si lagala zivot sam ti dao, sve si uzela Mislio sam, ako odes da ce manje biti boli al' uzalud, sto si dalje tebe srce vise voli zeljko samardzic ako odes
|
|
![]() |
|
bagrem ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Sounds like a melody
It's a trick of my mind Two faces bathing in the screen light She's so soft and warm in my arms I tune it into the scene My hands are resting on her shoulders When we're dancing away for a while Oh we're moving, we're falling, We step into the fire By the hour of the wolf in a midnight dream There's no reason to hurry Just start that brand new story Set it alight, we're head over heels in love, Head over heels... The ringing of your laughter It sounds like a melody To once forbidden places We'll go for a while It's the definite show Our shadows resting in the moonlight It's so clear and bright in your eyes It's the touch of your sighs My lips are resting on your shoulder When we're moving so soft and slow We need the ecstasy, the jealousy, The comedy of love Like the Cary Grants and Kellys once before Give me more tragedy, more harmony And fantasy, my dear And set it alight, just starting that satellite Set it alight... The ringing of your laughter It sounds like a melody To once forbidden places, We'll go for a while |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
..
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rednex ---Wish you were here
Wish you were here me oh my countryman wish you where here Wish you were here don't you know the stove is getting colder and i miss you like hell and i'm feeling blue I've got feelings for you babe do you still feel the same from the first time i laid my eyes on you i felt joy of living i saw heaven in your eyes in your eyes I miss your laugh i miss your smile i miss everything about you every second's like a minute every minute's like a day when you're far away Wish you were here the stove is getting colder baby wish you were here a battlefield of love and fear |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
neverne bebe-tuzna pesma
Reč, jedna i kraj Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - k*rva sudbina! |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Aint It Funny
J-lo It seemed to be like the perfect thing for you and me It's so ironic you're what I had pictured you to be But there are facts in our lives We can never change Just tell me that you understand and you feel the same This perfect romance that I've created in my mind I'd live a thousand lives Each one with you right by my side But yet we find ourselves in a less than perfect circumstance And so it seems like we'll never have the chance Ain't it funny how some feelings you just can't deny And you can't move on even though you try Ain't it strange when your feeling things you shouldn't feel Oh, I wish this could be real Ain't it funny how a moment could just change your life And you don't want to face what's wrong or right Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart Sometimes I think that a true love can never be I just believe that somehow it wasn't meant for me Life can be cruel in a way that I can't explain And I don't think that I could face it all again I barely know you but somehow I know what you're about A deeper love I've found in you And I no longer doubt You've touched my heart and it altered every plan I've made And now I feel that I don't have to be afraid Ain't it funny how some feelings you just can't deny And you can't move on even though you try Ain't it strange when your feeling things you shouldn't feel Oh, I wish this could be real Ain't it funny how a moment could just change your life And you don't want to face what's wrong or right Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart I locked away my heart But you just set it free Emotions I felt Held me back from what my life should be I pushed you far away And yet you stayed with me I guess this means That you and me were meant to be |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |