![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koga vo momentot ne znam................
koga vo momentot ne mozam................ koga vo momentot nedostasuva vreme...... koga se osekjam nemoknja i nesposobna........... togas zovriva "lavata " vo mene....... pocnuva da kljokoti........... se podiga temperaturata.......... i izbiva vulkan narecen INAET........ ![]() nema posle nesto sto ne ke uspeam ![]() p.s. vo ljubovta nemam inaet ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
se prifakjash ?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne zbunet
mislam deka goleminata na inaetot e obratno proporcionalna na goleminata na .....ot ![]() Изменето од anakin - 13.Мај.2009 во 20:20 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
U pravo e zbunet , a tie so mali k...nja neka se inaetat ako neznaat kako treba
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
аман бе
... од инаети. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
jas ne sum rekol za znaenjeto prosto za goleminata i vremetraenjeto na inaetot no toa i ne e smislata na postot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ako umrev vcera nemase da znam deka inatot ima vrska so goleminata odnosno malenkosta na poloviot organ. Bozeeee, mashka sueta i inatot go svrtija vo svoja korist
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ako zbunetiot rekol deka e taka....togas taka e
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
aha
znaci toa ti e dokazot deka e toa taka> ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kako i da e
sepak stojam na tvrdenjeto deka e toa obratno proporcionalno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Mashkiot inaet brzo se stopuva kako Sneshko na prvoto proletno sonce. Samo fali eden dobar zenski pogled.
E sega koga sme kaj inatot, pogolem inaet od zenskiot inaet nema. Se naluti li ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo shto ima dve varijanti,..edna pravo proporcionalan ,..a druga obratno,...koi shto ne se identichni za sekoj sluchaj oddelno,..tuku,..ako megju sebe si gi "merat" dvajca koi ne se mirisaat,..se osobeno ,..antagonistichni,......kakva glupost,...a?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mozebi tie proporcionalnite imaat hrabrost a so vikas? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dve mashki vodat inat dodeka pred niv ne stavish dobro ladno pivce
![]() Posle vednash pocnuvat da kukaat od zenite. Изменето од mamamd - 13.Мај.2009 во 20:41 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |