![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam. A denes e zaklucen, ne primam nikoj
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Да, само што некои филмчиња за измислени ликови и светови после 30 год од лансирањето на филмот се обвистинуваат ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
imam.........socuvav nekoj primerok ,posto bev pretplatena vo "nas svet"
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
jas imam od nas svet ama imam i od kolibri
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
vakov e tvojot svet
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
imam 5,6...kul e cuvstvoto da si Gospod
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
U poleto na mojot svet u fantazijata vakvi stvari rastat
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
MOJOT SVET E ROZOV ...BAJKA
NEKOGAS BEGAM OD REALNOSTA TAMU ![]() |
|
![]() |
|
Више од пола форумџики ги иам опнато у тој мој свет
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Да, ама ретко го посетувам оти немам време
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Povekjeto likovi i mesta od "mojot" svet proizleguvaat od realnosta i toj moj svet se pojavuva sekogas koga imam neostvarena zelba vo realnosta ili strav od nesto,togas doagja da mi go naslika seto ona sto sakam da go vidam vo realnosta
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
imav!,...vo 5-to oddelenie.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
soul... ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
|
NEVER EXPLAIN URSELF to anyone...bcoze the person who likes u doesn't need it & the person who dislikes u will not believe it...!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |