![]() |
|
Дали сте љубител на патувања |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da i toa sega bi trgnala da mozam
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Siuxi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Opredeleno da
|
|
![]() |
|
tamarailieva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
da sakam da patuvam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
секое патување ми е предизвик!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Ново патување,ново искуство
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сакам многу
![]() |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
да! не си сакал многу “крстарења“
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ne e bas konkretno.....
edno e ,da celo vreme patuvas kako turneja na primer 15 dena sve na pat.... a drugo e da patuvas do odredena lokacija kade ke prestojuvas 15 dena..... Na primer jas ne ljubam mnogu patuvanje...... a sakam da odam na patuvanje...... ![]() znaci.... ne sakam celoto vreme da mi pominuva samo vo patuvanje, postoi takvi "trasi" sto celo vreme site aktivnosti se pravat samo vo patuvanje..... jas sakam da ispatuvam do odredena lokacija i tamu da "frlam sidro"..... eee , tamu ke se iznasetam , ke istrazuvam...... ne znam dali bev jasna...... ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Сакам да одам на ’ртот Добра надеж! ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
da da ljubam.....
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Epten ljubam da patuvam
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koj ne ljubi....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ljubam na patuvanja
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Многу љубам патувања било каде, во било кое време.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |