![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 172> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljubav je-van gogh
Cesto se zagledam u odsjaj neba iznad tvojih prozora noc je nada za nas bez sna Ako te nikada ja na ovoj zemlji ne bih imao ona bi stala i to je kraj Mozes me mrzeti, a mozda mozes me i dugo voleti i jedno i drugo znam ipak ce nas boleti Ref. 2x Pitaj me sad ljubav je kad kad znas kada da pustis sve i podjes dalje bez nje, bez nje ljubav je kad Ti maleni plamenu namotaj slike sve u klupko secanja noc je nada za nas bez sna Mozes me mrzeti, a mozda mozes me i dugo voleti i jedno i drugo znam ipak ce nas boleti |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
GI, I will be Cking - And you,G you will be qCueen GAnd you, you can be Cmean - And IG, I'll drink all thCe time GI, I wish you couldC swim - Like the Gdolphins, like dolphins can 1. GI, I can remCember - GStanding by theC wall |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Dušo moja, ja ne znam više, |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:55 |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:56 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Parni valjak - Hvala ti
![]() Pred vratima njenog stana
Ja sam ostavljao svoje brige I dileme i strahove Odagnati ona je mogla Pored nje bih našao mir I titraje mi znala Nikad ništa tražila nije A toliko tog' mi dala Hvala ti, hvala ti, hvala ti Što si vjerovala kada nitko nije Što si pomogla, za tvoje želje, Tvoje snove hvala, hvala ti Otkako kako je nema Uvidam koliko mi znaći Nikad, nikad, nikad više Takvu ženu neću naći Pričao sam joj o ljubavi Koju ne mogu naći Nikad nisam ni pomislio zašto je uvijek sama Kakva sam ja budala |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Imagine - John Lennon
Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today... Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one ---------------------------- |
|
|
|
![]() |
|
4. One
Namaste Come around, come around Predatory jungle law Come around, come around Predatory jungle law One One soul One heart One man One truth One tribe One life One God Come around, come around Predatory jungle law Come around, come around Predatory jungle law Embrace one feeling left inside The more we breathe The more it takes my breath away Everything you do Everything in you Everything you do and say Doesnt wash it all away Come around, come around Predatory jungle law Come around, come around Predatory jungle law One One fate One rise One sky One breed One pain One light One fire Come around, come around Predatory jungle law Come around, come around Predatory jungle law Embrace one feeling left inside The more we breathe The more it takes my breath away Everything you do Everything in you Everything you do and say Doesnt wash it all away Come around, come around Predatory jungle law Come around, come around Predatory jungle law Namaste |
|
|
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:57 |
|
![]() |
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:57 |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Scorpions - Send me an ANGEL
The wise man said just walk this way To the dawn of the light The wind will blow into your face As the years pass you by Hear this voice from deep inside Its the call of your heart Close your eyes and your will find The passage out of the dark Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star The wise man said just raise your hand And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside Its the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star Изменето од Wonderful_Life - 06.Мај.2009 во 20:55 |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |