![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 240> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трпе фатил нова женска, седат на клупа во парк и муабетат.
-Маче ај биди искрена со мене и кажи колку пати си одела со други тука во парк, пешки. -Не многу, сите имаа коли! |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор ама незнаел колку е длабока. Здогледал една русокоса покрај патот.
-Невесто рекава длабока ли е? -Не! Тргнал овој низ реката со тракторот и потонал целиот.-Добро мори жено, нели е плитка водава. -А бре плитка е, пред малку на едни патки до пола им беше! |
|
![]() |
|
Мамо, мамо децата ми викаат дека имам голема уста.
-Немаш сине те лажат, ај донесиј а лопатата да те нахранам! |
|
![]() |
|
Се анкетираат луѓе на улица.
Дали знаете што е СајберСекс? Архитект: прв пат слушам. Правник: Каков секс? Програмер: Сајбер што?? |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
vo najnovoto sluzbeno soopstenie od vatikan do site zeni koi za vreme na seksualniot cin povekje pati poftoruvaat " oh moj boze , oh moj boze " se veli deka ovie molitvi nema ni slucajno da se zemat predvid koga kje se razgleduva nivnata poboznost
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Трпе во кафеана се налевал со жолта и постојано повторувал:
- Зошто мораше да умре... Зошто мораше да умре ... Се нажалил келнерот и го прашал: - Господине, простете што Ве прашувам, но за кого жалите толку длабоко? - За првиот маж на жена ми! |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..... zosto be Mujo , deteto ti spie gore na regalot ?
.... a be , prethodno , sekoja vecer padjase od krevet pa ne go slusav .......
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Na jednoj svadbi se desila tuča, tako da je morala doći policija. Nekoliko svatova pohapse i odvedu ih u stanicu. Policajac sada ispituje prvog uhapšenog za zapisnik. Ovaj priča:
• Pa tako ja zamolim mladu za ples. Otplešemo jedan, muzika svira dalje i mi nastavimo plesati. Otplešemo drugi ples, muzika dalje svira i mi opet nastavimo plesati. Otplešemo treći... • Dobro, skrati malo. Koliko plesova ste otplesali? • Dobro onda, tako posle petog plesa ustane ti mladoženja, zatrči se do nas i šutne svom snagom svoju mladu među noge. • Auuu. To je sigurno bolelo. • Bolelo, bolelo. Sve prste mi je polomio, majku mu njegovu. ![]() ![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Доаѓа пијан мажот неколку вечери по ред и жената се со едно исто прашање
-Кај си до сега? мажов ни две ни три -Се запив... По некое време жена му не дошла цела вечер,а мажов седел и чекал,кога и стигнала одма со прашање -Кај си до сега? Жена му мртва озбилна -Се заебав... ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Otisla devojka vo crkva na ispoved
-Pope, spiev so popot od drugata parohija, da li e toa greh?
-Normalno kerko, pa ti i pripagas na ovaa parohija...
|
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Kako se vika covekot (mazot) koj vo zanes go izgovara imeto na drug maz???
Sportski komentator... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
-Мајко,може ли да облечам мини сукња? - Не! -Може ли барем кармин да ставам? - Не! - А да облечам штикли? - Не! -Aма мамо,јас имам 18 години!!! - Знам Марко,знам... __________________ |
|
![]() |
|
Pročitao Mujo knjigu "Budi gazda u svojoj kući", otišao u kuhinju i stao pred Fatu, upro joj je prst u facu i oštro joj reče:
Znaj da sam ja gazda u ovoj kući i moja je reč poslednja! Večeras ćeš napraviti dobru večeru i kad pojedem, idu dobri kolači. Zatim idemo u spavaću sobu i vodićemo ljubav onako kako ja hoću. Onda ćeš mi spremiti kupku da se fino opustim. Opraćeš mi leđa i obrisati me, a onda doneti pidžamu! Nakon toga izmasiraćeš mi stopala i ruke! I...pogodi, ko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?! Neko iz pogrebnog, pizda ti materina! |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Си биле две гомна и едново му рекло на другото:
- Брат смрдиш! ( сори на израз ) ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |