![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 219220221222223 346> |
Автор | |
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga bi vi kazal nesto za ljubovta ima edna stvar ali mislam deka e toa ponataka mislam deka ke muabetime za toa utre na ljubovnite temi :D
dobra vi nok i se citame utre dragi prijateli i da da ne ja zaboravam mojata ljubov pozz do nejze i beby i LOVE YOU |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
mene mi e tapa kako i uvek i jadam vafli posto nema sto da se pravi vo ovaa doba od vecerta
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
...srcko don't worry ke go pomineme i ova
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
dobro vecer kako swe :)
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
aj jas da te pozdravam ![]() ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
aj jas samo da ve pozzz
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
sdkt....nisto ne ti kazuvam pojke, od muabet fajde so tebe nemalo
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Hahaha srce moe fala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
сакам да и кажам на таа што ми го нервира Омар другар ми, вакво момче не се наоѓа
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
SDTK ne zasluzuvas vtora sansa, baraj ja kaj drug, kaj mene ne....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...takva sum kakva sum
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
mnogu se zanesuvas
|
|
![]() |
|
sto e tvoe ke si dojde ![]() |
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
SDK DEKA NEZNAM STO DA TI KAZAM.
SAMO ZNAM DEKA TE SAKAM MNOGU AKO SAKAS DA BIDE SE SREDIME PISI MI |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 219220221222223 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |