![]() |
|
HACCP систем |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mi e voopsto jasno sto tolku se drapame so tie zakoni koi vazat vo EU a nie ne sakame da popustime pred pritisocite koi se preduslov za clenstvo vo eu
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Нема лабаво
![]() “Ќебапчињата, колбасите, јајцата и сирењето што немаат доказ за потеклото и начинот на кој се приготвени од октомври веќе нема да се произведуваат и продаваат. Почнувајќи од 1 октомври, кланиците, фабриките, погоните и другите објекти за преработка и продажба на производи од животинско потекло што не го вовеле ХАЦЦП-системот за квалитет и безбедност на храната ќе добијат привремени забрани за работа.“ |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne vireat tuka nikakvi sistemi,...osven haos-ot,...pa, koga ke vidish i toj e nekoj sistem !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
videla zabata se potkiva konjot pa i taa krenala noga Изменето од miroslav_g8 - 07.Мај.2009 во 12:16 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
И уште едно одложување, толеранцијата продолжува, а бројот на фирмите со имплементиран ХАСАП систем никако да мрдне:
Одложено казнувањето за ХАСАП до 2010 година |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Хасапирајте ги продавницте, остај ги кучињата на раат што ти сториле, c c c, држава сме нели, ако не не фати внатре ништо, не се секирајте, надвор ве чекаат.
|
|
![]() |
|
hasapot e mnogu vazna rabota ako se ima predvid naseto skoro vleguvanje vo eu
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 03.Мај.2009 во 10:53 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Kako ni odi rabotata uste za hasap sme..a onie po pazarite??? koj hasap ke go inplementiraat..ke gi fiskaliziraa pa se pobunija i ispadna rabotata pu pu nevazi..selo gori a baba flizuri si udira..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
pcelarmk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Повеќе за HACCP во производство на пчелини производи http://www.pcelar.mk/
|
|
![]() |
|
kiki21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Zdravo
Bi sakala ako nekoj moze da mi kaze sto treba da sodrzi toj HACCP sistem potocno za vo picerija? Bi Vi bila krajno blagodarna dokolku mi odgovorite. Ako mozete pisete mi na mail tinadiro@gmail.com |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
site proizvoditeli i prodavaci na hrana
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
toa ne se dobiva tuku taka ... treba da ispolnis nekollku standardi ... osobeno burekdjillnicite ke si imaat problem so ovoj sistem ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
odi vo svojata opstina vo podracnoto ministerstvo...tie se ke ti objasnat
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
martin_stip ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ме интересираат точни информации што треба да се направи со хасап системот на пример мозе и со слики да ми се показе.имам бурекџилница и ме интересира што треба да направам за да го добијам тај документ....кој знае нека ми прати е-маил на martin_smekerce@hotmail.com
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |