![]() |
|
Од кој тип е вашата плата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | ||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ko ke ja zemam izgledaat mnogu a stalno mi se malku
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
eeee bas takov tip e i mojata
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Мора да ми е многу голема платата,во секој од овие примери ја препознавам ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Мојата - Менструална плата: доаѓа еднаш месечно и трае околу 4-5 дена.
од сопругот - Импотентна плата: кога највеќе ти треба, те остава на цедило. Кога ќе се спојат двете добивам оргазматична плата - трае кратко ама е слатко ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Кучка плата: не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш.
Диета плата: те тера да јадеш се помалку и помалку. Волшебничка плата: ќе направиш неколку потези и ја снемува. Плата бура: незнаеш кога ќе дојде, ниту колку ќе трае. Црн хумор плата: се смееш за да не заплачеш. Импотентна плата: кога највеќе ти треба, те остава на цедило. Менструална плата: доаѓа еднаш месечно и трае околу 4-5 дена. E vakva e mojata "plata" ts. stipendia.. |
||
![]() |
||
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
|
mojata e od Idimidojdimi
![]() |
||
Zivi bili pa videli,.......
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
mojata e badijaldziska
nisto ne prajs a plata sekoj den dobivas ![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Средно задоволувачка...!!!
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
plata ko plata sredno zalosna
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
sega ...zasega SUPER
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Пфффф па јас работам буквално без плата, таква категорија и не постои, тоа се вика добра воља
![]() ![]() ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Оооо кокошка ![]() Упс... сакав да кажам колешка ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Море мисирка ти се вика тоа виша форма на глупава птица ама не се римува со колешка. Тики дај ние да си направиме синдикат и да најдеме некој што ќе ни го директорува без пари ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |