![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 959> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ova
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
e kazi de kakov e toj son? |
|
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
..АБЕ СОН КО СОН..ИМАШ ВО6КИ..ПА ПИЕЕЈЌИ КАФЕ ДРУГИОТ ДЕН ГО КАЗУВАШ.И ТИ ВЕЛАТ ТОА СЕ ПАРИ...СЕ ЛАЖИШ ПОДДАВАШ ЛИВЧЕ ЛОТО..И УТКА.....А ЗА ТОА СО ПАЛМИТЕ...ПРАШАЈ ЈА ВАЛ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Од каде вошките пари ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
da ja prasam vale, ama ja kidna, pa sea, aj posle ili utre
|
|
|
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Kokolo, macenceto e mnogu, mnogu slatko
![]() |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
|
...ЌЕ СИ ЗНАМ ЗА ДРУГПАТ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Денес, онака поспано, ми се спиееееееее....... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Denov i ne e nesto ama sami ke si go napravime ,neli, jas sloboden i od doma...........
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
deneska vrni i nekako mi se prispa neznam zosto izgleda os dozdo e sto vrni
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
....абе и ја само се проѕевам....ај сега кафе че пијам...че ме расони си велам...
|
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
WORHOLL, NE MOZE KAFE BEZ GIGARA, NE ZABORAVAJ |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9596979899 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |