![]() |
|
Со шминка или без? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da za sminka...ama jas ic nejkam da se sminkam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dirty cruel bitch ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
lele luge pomagajte mi.......nikako ne mozmam da si pogodam pudra za mojot ten
![]() |
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
maxfaktor zemi i uzivaj
![]() |
|
![]() |
|
Dirty cruel bitch ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
пробав и со тоа небива
![]() ![]() Изменето од Dirty cruel bitch - 10.Април.2009 во 21:40 |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
epa sedi si so pegi e mnogu sexi ne ti treba nikakva sminka...seriozno mene mnogu mi se dopagaat zenski so pegi... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sega ja otstraniv,znaci so shminka\
zadolzitelno
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Знам како ти е, и јас цел живот се борам со пеги но без гајле и за тоа има решение.. барем делимично... мора да си земеш пудра потемна од твојот природен тен (тоа е општо правило но за нас е уште поважно), да внимаваш да одговара на типот на твојата кожа (пудрите со голем отвор се за мрсна кожа) и при нанесување убаво да ја размачкаш на лицето и на вратот... и да, немој да ги заборавиш капаците на очите ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Јас обожавам девојки со пеги....преслатки се.....остајте си ги ве моооолам!!!!
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
taa , shto samo shminkata ja pravi ubava,....ne e ubava!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Pred pudra ke koristish svetla niansa foundation koja pokriva, pozelno so cetka i nad nea ke si stavish pudra i simsa la bin , nema pegi ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
pudra i maskara zadolzitelno,a ostanatoto po potreba
![]() Изменето од sanja-a - 15.Април.2009 во 23:08 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
не користење шминка, мислам за женски род е инает
не постои друга причина осим голема мрза ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
......pa zavisi....za zena u moi godini...bez sminka ke uplasis deca...taka da....DA za sminka...sminkata te ureduva,istaknuvas ubavoto a maskiras nedostatok
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
e zamisli koga ke stanis na sabajle i ja vidis zenata so koja si ja pominal vecerta...ke svatis razlika bez sminka i so sminka... prirodno si e prirodno ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |