![]() |
|
Britney - поп икона или ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
] ma ne e tvoj tip zatoa... ![]() ]a za peeneto... paa ne e losa voopsto samo sepak sve e do vkusot... a kako stana zvezda... pa prasaj gi 10 milionskite obozavateli ako ne i poveke.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Не знам дали нешто не е во ред со мене, но Бритни ич не ми е убава.....ИЧ....
А пее катастофа.... Како стана ѕвезда ден денес не ми е јасно... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Бритни прекиналa концерт поради марихуана
![]() На почетокот на концертот во Ванкувер, по само три отпеани песни, Бритни Спирс го прекинала настапот и ја напуштила сцената поради презадимената сала во која настапувала. Иронично, Бритни е страстен пушач која и онака не пее во живо на своите концерти, па многумина ги зачудила нејзината реакција. По 20 минути мрак и тишина во салата преку звучниците било јавено дека концертот нема да продолжи ако публиката и понатаму продолжи да пуши цигари и марихуана. Организаторите соопштиле дека тоа е нездрава атмосфера за Бритни и нејзиниот бенд. ![]() Откако целата ситуација била доведена во ред, Бритни по 40 минути се вратила на сцената и продолжила со концертот. Како што тврдат сведоците на ова фијаско, Спирс не била расположена за пеење и играње како што била на почетокот на концертот. - Сакаме да се извиниме на сите што дојдоа на концертот поради паузата која се случи на сред настап. Се плашевме дека на техничарите и на бендот може да им се слоши па поради тоа моравме нешто да преземеме, пишува во соопштението од PR службата на поп ѕвездата која морала да ја поправи сторената грешка. ![]() На самиот крај од концертот, Бритни им се заблагодарила на обожавателите од Ванкувер и им порачала безбедно да стигнат дома и да не пушат марихуана. |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Па во темава, се разбира
![]() И јас не реков ништо лошо, само да не се претворат сите теми во YouTube... ![]() |
|
![]() |
|
Nisto loso, ne rekov deka sega go slusam toa... Toa e najnovoto od nea... Pa kazi mi kade ako ne ovde da postiram za nea??? ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
На темиве пишувајте коментари и мислења за пејачите, а линкови ставајте на темата Што слушате во моментов.
Темиве се отворени за дискусија. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
NIKOJ NE TE TERA...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
NE VREDI ........
nikogas ne slusnav nisto od nea nema ni da slusam
![]() ![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
Na youtube moze da se najdat nekolku novi pesni na BRitney od 2009 godina... Dali ke stanat hitovi---ne znam no se nadevam deka DA.. taa ja ima i prepeano i lolypop (akko se sekjavate na Akon mislam deka bese originalnata pesna)....
|
|
![]() |
|
citaj te pa ocenete sami dali ovaa peacka vredi ili ne....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |