IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 77>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2006 во 13:12
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2006 во 15:48
Прати ми ја на маил No Goodbyes__Blue, но гледај побрзо,а ти што направи за МК, зашто ништо, пиши одма
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2006 во 22:31

znam dade od koja!!!!
inace posledna poraka:

so?utre?samo nadevaj se!idam gimnazija:)

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2006 во 22:40
Опиши се до детали, како изгледа :))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2006 во 10:39

NE DOZVOLUVAJ I NA LAZNATA LJUBOV DA TE IZLAZhE, NO NE DOZVOLUVAJ I  I NA VISTINSKATA DA POMINE POKRAJ TEBE

(ova e odlicna poraka no neznam od kogo e ispratena do mene )

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2006 во 11:50
Ти ма жива си овој ден , кај сиииии јави се ОДМА
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2006 во 12:02
од космофон серки некој ...добив...
Точачиња.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2006 во 17:04
Шупааакккк, сероњааааа, сјебааааннн... Кај си бе другарче?
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 18:08
пеер ми се моча... уствари шо те ебам, отидов да мочам...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 20:28

јоки, извини али не можам да дојдам сега,ке дојдам на одморСе вратив од на пракса и сум отепан.

Точачиња.
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2006 во 19:30
Каде си ти? те нема! Пак си на некоја забава или спиеш? како и да е убаво нанкај! , м даблју а
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2006 во 20:55
kako pomina snosti, slusnav ludnica bilo
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 03:05

Samo pokusaj ke viis ubo,te sokrsiv,gotova si nema kaj da begas:-)))abe ne mozes da ne mi prostish,znam ja..Srcko si nema sto.Nego ja idam,ke iskacam malku bez tebe:-))) pa vecer ako si online se citkame,pozdravce,cmokce i hugce za tebe od mene mmmmljam

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 10:26
mi veti za posle da se vidime,nemoj ni da si pomislil da mi otkazes.da  zavrsam vamu pa ke ti dojdam na gosti.ODMA IDAM
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.