![]() |
|
Трема пред јавен настап! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ама ај опушти се :) ако можеш...колку поише мислиш, толку поише имаш трема... ![]() |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
MI SE POTAT RACEte koga imam trema
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ama sebesi e takva..se trese...redovno koa iam komisija na rabota se tresam ko moron...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
bidi sebe si i nisto nema da zgresis!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Au epten sum tremadzika
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
па ако за јавен настап се смета предавање пред цел амфитеатар (што ми се случи ненадејно пред некој ден) не се справив ама баш никако... се тресев ко желе, гласов ми играше, не знаев кај да гледам... мислев дека сите забележаа ама после колешките ми кажаа дека сум изгледала смирена ... така да, претпоставувам треба само да се опуштиш
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
nemam javni nastani za da imam trema
![]() a na nastani kade sto imam trema, resenieto e 1L rakija ![]() |
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Срцето ти чука 200 на саат, ти се потат рацете, ти играат нозете.....леле...
![]() ![]() |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |