IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Трема пред јавен настап!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трема пред јавен настап!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:43
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

па ако за јавен настап се смета предавање пред цел амфитеатар (што ми се случи ненадејно пред некој ден) не се справив ама баш никако... се тресев ко желе, гласов ми играше, не знаев кај да гледам... мислев дека сите забележаа ама после колешките ми кажаа дека сум изгледала смирена ... така да, претпоставувам треба само да се опуштиш

Ама ај опушти се :) ако можеш...колку поише мислиш, толку поише имаш трема... грицкање%20нокти
No expectations, no disappointments!
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:21
MI SE POTAT RACEte koga imam trema
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:09
ama sebesi e takva..se trese...redovno koa iam komisija na rabota se tresam ko moron...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:08
bidi sebe si i nisto nema da zgresis!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:06
Au epten sum tremadzika тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:03
па ако за јавен настап се смета предавање пред цел амфитеатар (што ми се случи ненадејно пред некој ден) не се справив ама баш никако... се тресев ко желе, гласов ми играше, не знаев кај да гледам... мислев дека сите забележаа ама после колешките ми кажаа дека сум изгледала смирена ... така да, претпоставувам треба само да се опуштиш
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 09:45
nemam javni nastani za da imam trema

a na nastani kade sto imam trema, resenieto e 1L rakija
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 09:32
Срцето ти чука 200 на саат, ти се потат рацете, ти играат нозете.....леле... среќа ...што тогаш?? Како сте се справувале со тремата? Советииииии...големо%20гушкање
No expectations, no disappointments!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.