![]() |
|
Кој ќе ни биде претседател? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Твојата ОДЛУКА е во погрешен правец. Ме разбираш. Ако ме разбираш. ![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
ГОРЃЕ ИВАНОВ ќе биде претседател и јас сум за него се разбира!!!Не ми е погрешна одлуката туку твојата е погрешна! ЃОРГЕ Е НАЈДОБАР!
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Е доста добро Те потковале. Само ај кажи ми сега штом си цврсто убедена дека ќе биде така за да ме убедиш и мене: ,,КОЈ ЌЕ ЈА ВОДИ МАКЕДОНИЈА, Груевски или Иванов? и зошто?,,. Изменето од orlov - 03.Април.2009 во 19:01 |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Македонија ќе ја водат заедно и Груевски и Иванов...
![]() и што ..Зошто ???
Кој треба да ја води... ??? Фрчковски и Црвенковски ???
![]() Од нив видовме ...многу....
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ete , ti odgovorila:
1.Gruevski i
2. Ivanov...
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
da drzavata ke ja vodat i pretsedatelot IVANOV i premierot GRUEVSKI! Vmro-Dpmne ke pobedi
Изменето од ВАЖНА - 03.Април.2009 во 14:01 |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
auuuu...ne bidi tolku sigurna...edno se zelbite a drugo....
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Ѓорге Иванов-и се ќе биде розово
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
za nego i tie okolu nego- sto posto ke bide!
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
![]() |
|
Значи Груевски сепак ќе ја води а Ѓоре ќе асистира. Па не верувам дека народот ќе си дозволи на асистент да му даде претседателска плата. Тогаш сите асистенти од државата би се побуниле. Каде го има тоа останатите асистенти да земаат плата 15 до 20.000,оо МКД а Иванов само поради тоа што ќе му асистира на Груевски да зема 80.000,оо мкд. Тогашподобар претседател па макар и в.д. ќе е првиот парламентарец. Да. Така е мои драги самобендисани Ѓоковци. |
|
|
|
![]() |
|
Значи со розовото кое ќе дојде на власт ќе имаме турбо нејасни- матни работи. На македонија и требаат чисти, бели работи и состојби. Тешко на Македонија со розовата боја. |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Не знам зошто толку омаловажување на професор Иванов. Да му дадеме прилика да видиме, па да критикуваме или фалиме. Дискусиите за политичкото делување на Фрчковски можеме да ги контрираме или потврдуваме бидејки тој подолго време е на политичката сцена како министер, како советник на претседател па сега и како претседателски кандидат.
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Искрено си посакувам со Иванов да го доживееме истото искуство како со Борис...
Ако се сеќавате и Трајковски беше оспоруван поради слабото искуство... Сепак мегу овие двајца има голема разлика , Трајковски за разлика од Иванов беше многу ХАРИЗМАТИЧЕН... |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ах бе Мамамд,еве ние му даваме шанса ама тој бега...ние го седнуваме на столица,тој паѓа...зошто вечерва пак избегнува соочување...не дека нешто паметно ќе слушнеме од двајцата,ама зошто дозволува да видиме страв или туторство од некого врз него
а инаку,ние им даваме шанса на сите веќе 20 години ама давањето шанса нас многу многу многу скапо не кошта |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |