![]() |
|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Аууу малата принцезичка која секогаш е насмеана
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
IQ,... од аватарот не можам да кажам многу, затоа што има слика од вили вало...
![]() ![]() ![]() е сега,....ми текна и за ДарлинГ,..... која ја знам од 3то одд ( ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Mene najmnogu vpecatok mi ostavi ovoj avatar , posebno zatoa sto nekoj saka da si ja skrie metlata
![]() ![]() ![]() ![]() Kejt-d-grejt
![]()
Изменето од Lady Blue - 05.Април.2009 во 00:32 |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
bijonse e mnogu iskrena i dosta otvorena licnost...malku cudna ponekogas no mnogu ja sakam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
heheehhe ma super si e... |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Ма Палестинец ти е дрндало невидено
само треба да му го погодиш моментот ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Палестинец offf mnooogu tezko za analiza.... Bezsrasen covek koj nema voopsto strav od moderatorite... Zatvoren za komunikacija... No sepak pretweruva ponekogas so postovite koi sodrzat vulgarni sodrzini.... sepak mi se dopagja ovoj avatar...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
|
IQ на e=mcc
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
avatarot na biserche me potsekja na nekoja sho se kikoti chesto i shiri pozitivna energja
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
... ![]() ![]() ![]() ај јас да напишам нешто.... полжавче, сликата ме асоцира на рамнотежа,..... односно, дека сака да и биде се подредено во животот.... стои на своите ставови и мислења,.... но, и го почитува туѓото мислење,.... знае да ги цени луѓето кои го заслужиле тоа, и не сака да се ,,замара,, ![]() ![]() тоа е мој заклучок од тоа што те читав.... досега ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ima edna BLAGORODNA koja e sharmantno luda, e taa obozavam da ja citam OBAVEZNO i sekoj nezin post sto kje mi promakne go smetam za mala zaguba
pozdrav do nea, i da e eden od moite heroi na forumot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
GlenKlouz.........умна, разбрана, доследна, сталожена личност, заинтересирана за различни области...опуштена и забавна.......
|
||
МИР со сите
|
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
BisenrA........доста зрела за нејзините години, можеби позрела од врсниците...мила, добродушна, дружељубива, секогаш спремна за забава....животот го сфаќа лежерно и опуштено со повремени благи потреси....ОПТИМИСТ....
|
||
МИР со сите
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
mona liza mi e super i ja sakam
a isto taka i..pagane e misteriozna ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |