![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 745746747748749 1364> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LELE I DVAJCATA SME BILE SRAMEZLIVI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
pa se vcrveniv...ti si prviot sto mi rekol deka sum vredna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ABE VREDNA SI ![]() ![]() OSTAJ GI DRUGITE STO TI VELAT DEKA NE SI VREDNA TIE NE ZNAAAT STO ZBORAT ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кој правел најубаво кафе овде?
Ај не туку ми се црвете овде туку давајте едно и за мене...Цигарчиња си носам, да не ве ставам ептен во трошок ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
А со чај руски може да се приклучам тука?-И норамлно тутунче
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
![]() EVE I ZA BIBA_G EDNO KAFENCE SO SRCENCE ZA DA BIDE MALCE PODOBRA ![]() ![]() POSO ISKRENO MENE ME FAKA STRAV OD BIBA_G ![]() Изменето од zaguben - 29.Март.2009 во 16:17 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Пали тутунче мило...како што ми стојат работиве ќе си се изначекаме додека не’ послужат со кафе и чај
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ABE PUSTI STRAV ME FATI
PA AJ VIKAM NABRZINKA DA SVARAM EDNO KAFENCE ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() За ова не те карам више...а ни мање ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
![]() eve od mene po edno sokce ![]() |
|
|
|
![]() |
|
IZGUBENA KAJ MI OTIDE LELE TI NAVISTINA SE FATI ZA RABOTA
![]() ![]() GLEDAM JAS DEKA VECER KE PROBAM COKOLADNA TORTICKA ![]() |
|
![]() |
|
Ќе наминам и јас...да пробам од тортичката
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eve uste malku i gotova e tortata...pa ke vi dadam da probate...da procenite dali e dobra kako tvojata
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 745746747748749 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |