![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 1093> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
анемично
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
MENE SE MI SE VRTI VO GLAVA
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DALI KE SE SETI ZA RODENDENOT MOJ
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
sto sakam? sakam ili ne sakam?
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Nesakam sadisti t.e mazohisti,bidejki toa e isto.
Ova ne go izmisliv jas tuku Jung.Veli stepenot na sadizam vo odredena licnost e ednakov na stepenot na mazohizam vo istata. Nemoze nisto da gi zadovoli,osven da macat nekoj,koga ke ja dostignat kulminacijata,idat vo drugata sprotivnost,nemoze nisto da gi zadovoli osven da bidat maceni.Drug nacin nepostoi,sekoj drug pat e pogresen za niv i neefikasen. I taka zivotot im vrvi vo interesni visokiiiiiiiiiiiii oscilacii i toa so site ljuge.Mnoguuuuuuuu Gore-dole,Mnoguuuuuuu Macam-Me macat.. Lekot spored Jung se sostoi vo toa da tie macenici stanat svesni sto pravat i svesno da si gi artikuliraat svoite postapki. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Do koga vaka
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
zosto sekogas e vo ilegala
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Времето надвор е прекрасно...!!! Што седам јас уште овде ...???
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
dali prijatelite se kako kondomi ? ............. za ednokratna upotreba ? ............ zaradi zastita i samo po potreba ? ............ posle upotrebe BACITI |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Можеби господ сака во текот на животот да запознаеме многу различни луѓе за да можеме да ги цениме оние кои ни се вистински пријатели.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Dαruj - bože , oηom κo šτα - hoće , pα i meηi šτo mi srce - želi !
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
odlicen sens kako senzor za negativna energija sum
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Да дремам тука...да излезам на кафе...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
de be srcka mene od platata mi ostanaa samo 100 evra u rok od pomalku od 3 saati
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |