![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 1364> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MU PRETEKLO IZGLEDA
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Sto ubavo izluftirano..cek da pripalam edna..
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да ја украсам масата... ја чекам Рушка со плетивото кај и да е да дојде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Руш... што ти е телепатија,а?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Taka Bibo ..ti si dete domakinsko..a jas edna domakinka alalaa ..pletivo vo race a cigare vo usta
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Ako sakas mila ke te naucam da pletes...klot, frket..
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Руш... а ти да плетеш јас да те гледам само???
![]() Еве и кафе ќе ти варам, само да не ти се замешам у вуница ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
jas se izvinuvam na site...mi iskrsna neodlozna rabota...morase da zaminam...ako mozam da se izvinam so ova....se nadevam deka ke ima za site
![]() ![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Само ако ми сплетеш и мене нешто...бадијала седи- бадијала не работи...ја прифатив од галичаните бајаги
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izrazi zelba samo i zapocnuvam so pletenje..a i kako da te odbijam ..pa drugarka si mi |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
И сега
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() EVE ZA IZGUBENAVA MOJA EDNO KAFENCE I CIGARCE ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
zaguben
![]() kako si mi ti? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 740741742743744 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |