![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Руш... а ти да плетеш јас да те гледам само???
![]() Еве и кафе ќе ти варам, само да не ти се замешам у вуница ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ako sakas mila ke te naucam da pletes...klot, frket..
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Taka Bibo ..ti si dete domakinsko..a jas edna domakinka alalaa ..pletivo vo race a cigare vo usta
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Руш... што ти е телепатија,а?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Да ја украсам масата... ја чекам Рушка со плетивото кај и да е да дојде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sto ubavo izluftirano..cek da pripalam edna..
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
MU PRETEKLO IZGLEDA
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
за тортава немам речи...а кај појде Нелсон со кафето...се пофали дека ќе вари и испари
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
UZIVAJ DODEKA MOZES PA VO LETO KE MU JA MISLIME KAKO KE GO TOPIME SALOTO HAHAHA
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ауууу...и благо ли...абе луѓе,иде лето...ќе треба да намалиме од слоевитава гардероба...а и од хранава
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
еве ме мене...турај кафето
![]() и земај цигарче...ајде...машко кафе ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
cekajteeee.....sega varam kafe...posle rucek....kafe sam ne se pie!
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() HEHEHE caos ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |