![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 525> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
She needs somebody
to tell her that it's gonna last forever so tell me have you ever really really really ever loved a woman? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Hteo bih negde da te vidim
Kao slucajno U kom dzepu ovaj grad Te nocas sakrio Sada ne mogu da zaspim Nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim Od kad mislim na tebe Sve se izmenilo |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ha ha hi hi ha ha ho
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pomegu vrati i prozorci na krevet spomeni lezat
tuka se moite cekori no kako olovo tezat... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
upali svetlo da se gledamo u oci kao u staroj decijoj igri ko ce duze moci kazu da sudbinu niko nemoze da smeni....... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
I opet, Dunavom plove brodovi
a ti vise za mene ne brini k'o lisce sam, vjetar me raznosi vukovi umiru sami |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
A kad mi dodjes ti i osmeh vratis mi
sva patnja i bol zivota mog ce proc u nocima bez sna ja tebe dozivam da dodjes mi ti i kao svi pocemo mi mirno ziveti.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
kad ti je dobro kad te pogleda bog
i kad se molish za nekoga svog
seti se mene pomeni me.......
|
|
|
|
![]() |
|
dali si spavala dali si sanjala
kako se rusi avala dali si patila kada si svatila da si me izgubila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
What's a woman when a man
Don't stand by her side? What's a woman when a man Has secret to hide? |
|
![]() |
|
hakuna matata what a wonderfull phrase
hakuna matata aint no pasing grace.. |
|
|
|
![]() |
|
udzi slobodno
vidi dali dishem
hiljau sam ti
ja zivota dala......
|
|
|
|
![]() |
|
The warden threw a party in the county jail.
The prison band was there and they began to wail. The band was jumpin and the joint began to swing. You shouldve heard those knocked out jailbirds sing. Lets rock, everybody, lets rock. Everybody in the whole cell block Was dancin to the jailhouse rock |
|
![]() |
|
jedini o jedina
citaj mi sa usana
volela bi o volela bi
da si tu.......
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |