![]() |
|
Што подразбирате под "нормално" |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denes nee normalno da si
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
СЕ!Ништо неможе да ме изненади
![]() |
|
![]() |
|
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Мене нормално ми е конзервативното
![]() |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
normalno...e vo granica na normalnoto
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Денес е нормално да си нормален ![]() не е ВО МОДА...... не е ИН..... не е -ОРИГИНАЛНО-....... се смета за -ВЕЌЕ ВИДЕНО И НЕИНТЕРЕСНО..... ![]() ![]() |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
очигледно,...... во денешно време..... ,,нормално,, е да ги озборуваш другите... да одиш во такви крајности, та дури и самиот себе да се зборуваш
![]() ![]() има уште да се напише,... и тоа многу.... само ајде.... ќе ме вкрстат во ,,ненормални,,...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da ne se pravat ,,nenormalni raboti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
pod normalno vo ova ludo vreme,vo ova sekojdnevie i pametniot zaborava sto e normalno,poveke
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Нормално е то шо е општо прифатено за нормално од сите.Нема строги граници.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Normalni se site onie koi ne me sakaat ...bar taka velat
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga nesto ke teras po svoj kejf
drugite te pravat nenormalen. za normalno samo nema podrska |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Нормално е сега да има сонце,а не снег до коленици
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Нормалност е кога има отсуство
на покрупни нарушувања ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Se onaa za koe nekogas ni velea deka e "nenormalno" .....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |