![]() |
|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене стварно не ми значат...ама иди убеди го продавачот дека не се важни
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
KOGA KE JA ZEMAM PLATATA MNOGU NE MI ZNACAT.....AMA PO NEKOJ DEN, POSEBNO NA KRAJOT NA MESECOT....LELE KOLKU MI ZNACAAAAAAT
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....nisto...ama dobro sto gi ima ,taka moze da si go platime zadovolstvoto......nova kola ,odmor,gardaroba ,telefon,avionska karta.....
![]() Изменето од marija1000 - 18.Март.2009 во 18:28 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ми значат и те како
онаа количина која ќе ми даде чувство дека сум се уште жива,не повеќе |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mi znacat da ...vo ova ludo vreme
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
hahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Porano mislev deka parite premnogu mi znacat, sega sum 100% sigurna vo toa.
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
sredtstvo za da prezivee normalen covek vo civilizacija inace samo hartija i nekoi sitni zeleza
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
zlo bez koe se nemoze,
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
parite se isto sto i vozduhot,
taka ne izdrogirale taka ni e ispran mozokot |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Parite znacat problemi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mrzam da se akam po prodavnici
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
vetar i magla,
ama nie veni seceme za niv |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Abe parite ne ni znacat demek nisto...
Ama nad 90% od zivotot go posvetuvame na nacini da napravime pari... Osnovno uciliste = 8 god., sega 9 god. Sredno uciliste = 4 god. Fakultet = 4 god. ili poveke. Se so cel da si najdeme sto poveke platena rabota. A otkako ke se vrabotime 7 dena nedelno po 8 casa rabota. Nekoj i po dve raboti si ima ![]() Od rabota doma, cel den tepanje glata za kako da se napravat nekoj extra pari nadvor od rabotno mesto. Vreme ostanuva samo za spienje ![]() Ne be mene nisto ne mi znacat parite ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |