![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 300> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemam tri !!!!! imam pomalku od tri samo dajte mi cokolino!!!! GUGUGUUUUUUUUUUU |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
se slusa radio fm....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
во моментов сакам масажа од главата до прстињата на нозете, темелна 3 саати....ммммм......уз добра релакс музика
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
MI SE SPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE lele ke crknam za spienje..... i mi se jade cokolado.... |
|
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
vo momentov sakam da go ispleskam kafka...
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
зш вивичка?
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
zs me nervira.....pa ti doaga da go tresnes.... |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
во моентов ми се сејт на компјутер до сабајле...малку невозможно...али то сакам сеа... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
daj kazi so pravis tolku interesno,i ja da go pram to...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
igraj tetris na idividi:)))) ili nekoja od tie igrickite,....:)))) inace vo momentov mi se odi vo stip......MNOGU .... da si sedam kaj baba mi...ili kaj tetka mi....ili so drugarite da sum vo Pub.....ili.....so bilo vazno mi se odi vo stip..... |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
eeeeeee na mene kolku mi se ode u stip da znaeeeeesss...ama nema nikoj od mojte...
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
vo momentov mi se lezi i mi se slusa muzika i samo toa mi se pravi i za pet minuti samo toa i kje go pravam.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми се спијат...премногу...али утре че испитвит географија...така да сега засега креветот ми е само желбичка...неисполната...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |