![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 346> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас па GPS имам вградено.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sdtk ..... nema sansa ........... si nosam kompas redovno
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдтк......си заскитал некаде
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Сакам да ти признам...
![]() Вака беше...имаше бесплатен к*рс од владата за компјутери...не учеа, ова, она, ваму таму...и учителката ни рече да препишеме некој текст на ворд, а ја се насмеав во себе, пффф ![]() Ме чекаа да дојдам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На крајот ме частеа во слаткарница ко мало дете и ми дадоа кеса бомбони...ми го запишаа телефонскиот број...и уште ми се јавуваат.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да ти кажам...!!!
Се сеќавам на нашите прошетки низ парк....
Ти замина на прошетка сам, во рајот....
А мене ме остави сама, овде во пеколов ...!!! Изменето од pcelka - 19.Март.2009 во 09:03 |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдтк......колку сега ме расположи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Everything i do i do it for you....that wos only for you.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
сдтк........уништувачи сме
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Х: Хммм ... ај, прво ти.
![]() Y: Ааа, не. ![]() Х: После тебе. ![]() Y: Е ај сеа, не тупи. Кажи прво ти, па јас. ![]() Х: Е јас прва си реков `прво ти`. ![]() Y: Нема шанси прв да кажам. ![]() Х: ... гррр ... ќе кажеш или не? ![]() Y: Што? ![]() Х: Што што? ![]() Y: Што да кажам? ![]() Х: Па кажи што ќе нарачаш од менито. Келнерот чека. ![]() Y: Аааа, тоа ли?... ![]() Х: А ти што си мислеше? ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
odjebi.
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да ти кажам...!!! Празни ми се деновиве без тебе...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sdk najmnogu te sakam
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zaradi tebe me fati ovaa debeljacava..aman..moram da begam!...ajt i Vie,treba da se smete....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |