![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 346> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...me sakas...ne znaese?
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ма гравче човече...и тоа тавче...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sdk ...... koj saka moze slobodno da prasa ... barem da znam deka e grizata za mene
![]() Изменето од miroslav_g8 - 13.Март.2009 во 12:54 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
f**k the rest J"m the best !!!
![]() |
|
![]() |
|
centurion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 386 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
А-пу!
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
eli_n ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Sakav da ti kazam nesto odamna, neli mislis deka e dostaa,odi begaj ti od mene vreme e da pomislam malku i na sebe.Baknezi, pregratki kako da beaa bolni, ni denovite ne ni bea dobri, odi begaj ti od meneeeeeeeeeeeee vreme i da pomislkam malku i na sebe
Te ostavam bez ic oko da mi trepne ,te ostavam za da svatam sto sme bilee,te ostavam za da bidam sama so sebee NE VERUVAMM JAS VO TEBEEEEEEEE |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдтк,... никогаш повеќе нема да ме видиш..... кој ќе плаче за тебе сега ???
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НЕ МОЖАМ ДА ТЕ СФАТАМ
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
е така ти треба кога немаш граница и контрола......... уххххххххххх
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк..........ако неможев тебе,ја наговорив мајка ти
![]() па некако успеа |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Ми доаѓа да плачам,не ме личи право да ти кажам толкава магарица.Ама ми иде бре!Крени мобилниот,јави се!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke posakas da go napravam ona sto ke ti go kazam pred da si legnes
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |